Gå til hovedindhold

Om boligerne i Solgaven

Få mere at vide om botilbuddet og boligerne på Solgaven Næstved.

En bolig på Solgaven Næstved. En sofa, 2 stole i en grønlig farve samt et sofabord. Et tæppe under border, lamper over sofabord.2 vinduer med gardiner

Indhold

    Om boligerne

    Solgaven er bygget i 1976. Boligerne er almen ældre og handicapvenlige boliger. Det hele er i et plan tilknyttet fælles og servicearealer. Der er et stort udeområde. Solgaven er om- og nybygget i 2011. Boligerne fremstår lyse og venlige. Der er i indretningen på Solgaven taget højde for lys- og lydindfald. Der er skabt et oplevelsesrigt, varieret og sansestimulerende miljø med en afslappet atmosfære. Til hver bolig på 40 kvadratmeter hører en entre med eget køkken. En stor stue med mulighed for rumopdeling. Fra stuen er der niveau fri udgang til en lille privat terrasse. Der er telefon og fjernsynsstik. Der er ledelinjer i servicearealerne og en håndliste rundt på hele Solgaven.

    Indskud og husleje

    Der udarbejdes en lejekontrakt, og der kan søges om indskudslån samt boligydelse. Boligydelsen regnes ud fra 67,20 kvadratmeter, da fællesarealerne også hører til boligdelen. Der er en bestyrelse for boligdelen og en bestyrelse for servicedelen, hvor der sidder repræsentanter fra Dansk Blindesamfund, beboere og en medarbejder repræsentant. I bestyrelsen for servicedelen sidder der 2 politikkere, der er valgt af Næstved Kommune.

    Læs mere om Solgavens botilbud